top of page

Na obočí záleží - část 1.

Stále častěji se na internetu a v časopisech pro ženy objevují články, fotky a tipy, jak si poradit s úpravou obočí, jak zvolit ideální tvar obočí, co dělat, když neroste...Jsem ráda, že se toto téma pomalu dostává do centra pozornosti, protože si ji rozhodně zaslouží.

Z mých zkušeností je obočí nejčastěji opomíjenou parití obličeje, a to je velká škoda. Řešíme v dlouhých diskuzích, jaká řasenka je nejlepší pro zhuštění nebo prodloužení řas, jak tvarovat obličej pomocí stínování a proměnit se rázem v Angelinu Jolie, či zda skutečně existuje neslíbatelná rtěnka. Ale, milé ženy, všimly jste si někdy, jakou zásadní roli v celkové vizáži a výrazu obličeje hraje obočí?

Pokud se domníváte, že nejdůležitějším rysem a identifikátorem obličeje jsou oči nebo tvar nosu, pak budete možná překvapeni. Studie totiž prokázala, že je to právě obočí, které určuje celkový vzhled a dojem obličeje.

Je až strašidelné, jak zásadně se změní vzhled tváře, když obočí "vymažeme". Krasavice z filmového plátna připomínají spíše návštěvníky z vesmíru:) Přesvědčte se ve fotogalerii níže.

A proto - starejme se o naše obočí se stejnou péčí, jakou věnujeme výběru správného odstínu rtěnky nebo nočního krému. Tyhle chloupky krásy si naši pozornost rozhodně zaslouží:) Jak zvolit vhodný tvar obočí a jaké jsou nejnovější techniky úpravy a rekonstrukce se dozvíte v dalším příspěvku.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page